Morse Nursery :  Morse Nursery Forum The fastest message board... ever.
Sharing information learned from over 30 years of experience about plants, their care, soil requirements, successful establishment practices and beneficial relationship to wildlife is our primary purpose, however questions about products, root prune techniques and consulting services are welcome as well.  
adidas y3 online
Posted by: Entionc26 ()
Date: February 27, 2018 03:56AM

adidas tubular shadow is teruggekeerd om een ??tweede iteratie te bieden - dit keer in premium suede. Gebaseerd op het uitgeklede ontwerp van het ADV-model en geïnspireerd door de YEEZY Boost 350, duwt de schoen de grenzen nog verder met een aantal hedendaagse details over wat is een zeer futuristisch ontwerp. De suède constructie staat in contrast met een gevormde neopreen hieleenheid die verbetert bij de kenmerkende ZX FLUX hielkap, terwijl een geïntegreerd eyestay lace-systeem en omwikkelbare tong de dichtste, meest comfortabele pasvorm in de serie is.


adidas y3 online houdt een handvol van hun modellen zegenend met het Primeknit-bovenwerk, het nieuwste model om de upgrade te krijgen is niets anders dan de toch al modern uitziende adidas ZX Flux ADV ASYM. De schoen komt in een zwart en felroze colorway en wordt geleverd in een zwart Primeknit-bovenwerk dat vervolgens wordt gecompenseerd door de Hot Pink die op de onderlaag van de zwarte Primeknit-laag is geplaatst. Extra functies op de schoen zijn onder andere de transparante, doorschijnende hielkooi, de geheel witte tussenzool en zwarte buitenzool en de hot pink adidas klaver branding op de tong. Uit de look komt het gestreepte haktreklipje en de tonale zwarte veters


Het lijkt erop dat adidas yeezy boost 350 v2 heeft besloten om de adidas ZX Flux Slip On terug te brengen. De slip-on versie van het ZX Flux-model is gemaakt van een ademende bovenkant van mesh, waardoor het een nieuwe optie is voor het huidige seizoen. De eerste twee kleurstellingen waaruit je kunt kiezen, zijn de optie "Running White" en "Collegiate Navy". Twee tonale elastische bandjes verschijnen op de middenvoet, terwijl een toonhoogten suèdeleer de belangrijkste functies aan de bovenkant completeren. Beide kleuren worden geleverd met een witte zool met TORSION-technologie.

Options: ReplyQuote
Re: adidas y3 online
Posted by: baby1129 ()
Date: October 14, 2018 11:46PM


Options: ReplyQuote


Sorry, only registered users may post in this forum.
This forum powered by Phorum.